KORTLEVER HOUTBOUW

OVER RENE KORTLEVER

houtbouw – uw droom, mijn passie!

René Kortlever

HOUTBOUW IS RENE ZIJN PASSIE

In 2022 mocht René Kortlever 50 kaarsjes uitblazen. Samen met zijn vrouw en dochter woont hij in Hilversum.

Na zijn bouwkundige studie heeft René een aantal jaren in de aannemerij gewerkt. In 2006 kreeg hij de kans om bij een projectmanagement bureau in de retail te gaan werken. In de 25 jaar dat René daar werkte mocht hij voor diverse merken winkels bouwen. De winkels van Zeeman, Hunkemöller, Rituals, McDonalds en Vögele  zijn allemaal bouwtechnisch door zijn handen gegaan. De laatste 10 jaar remodelleerde René supermarkten, waaronder Jumbo, Sligro en Lidl.

Begin 2021 heeft René besloten zijn dienstverband om te zetten in zelfstandig ondernemerschap. Hij wilde meer voldoening uit zijn werk halen en heeft toen zijn hobby en bouwpassie omgezet naar het starten van een eigen bedrijf.

Kortlever Houtbouw is een bedrijf dat ingezet kan worden van het ontwerpen tot het bouwen van geheel op maat gemaakte buitenverblijven, tuinoverkappingen, pergola’s en erfscheidingen.

“Vol enthousiasme houd ik mij bezig met waar ik goed in ben. Het adviseren van de klant, het ontwerpen van de projecten, om daarna de droom van de klant te mogen realiseren.” 

Vandaar ook zijn motto: Houtbouw, uw droom, mijn passie!

SAMENWERKING MET OPWAARTS

In 2023 is René een nieuwe mooie samenwerking gestart met Daan van Alkemade van Opwaarts.

Opwaarts is een Circulair Ambachtscentrum. Je zou het kunnen zien als een soort weeshuis voor mooie spullen waar gewerkt wordt met dingen die anders weggegooid zouden worden, zoals  bouwmaterialen van René. 

Het is zonde om het mooie resthout weg te gooien als anderen hier nog iets moois en duurzaams van kunnen maken.

Al het resthout van uw project wordt hergebruikt voor het vervaardigen of repareren van meubels en dergelijke. 

Samenwerking met Daan van Opwaarts

ADVIES EN ONTWERP

Na uw aanvraag nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken. We werken dit uit in een bouwtekening.

OFFERTE

Nadat u uw goedkeuring op de tekening heeft gegeven, kan een duidelijke offerte gemaakt worden voor de arbeidsuren  en materialen.

OPDRACHT

Na uw akkoord op de offerte bestellen wij zo spoedig mogelijk de materialen, zodat wij volgens planning aan de slag kunnen. 

UITVOERING

Op het afgesproken moment beginnen we met de bouw. Alles wordt ter plaatse gezaagd en geplaatst. Uw project is altijd maatwerk!