KORTLEVER HOUTBOUW

HOUTEN BUITENVERBLIJF OP MAAT

luxueus genieten van het buitenleven

Buitenverblijf buitenkeuken

LUXE BUITENVERBLIJVEN

Optimaal genieten van het buitenleven doet u met een luxe buitenverblijf in uw tuin. Beschermd tegen de zon en beschut in de wind creëert u met een buitenverblijf de ultieme plek om in verschillende weersomstandigheden van uw tuin te kunnen genieten. Het ultieme buitenverblijf is aangepast aan uw wensen en afgestemd op de mogelijkheden in uw tuin. Samen ontwerpen wij het perfecte buitenverblijf.

ADVIES EN ONTWERP

Na uw aanvraag nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken. We werken dit uit in een bouwtekening.

OFFERTE

Nadat u uw goedkeuring op de tekening heeft gegeven, kan een duidelijke offerte gemaakt worden voor de arbeidsuren  en materialen.

OPDRACHT

Na uw akkoord op de offerte bestellen wij zo spoedig mogelijk de materialen, zodat wij volgens planning aan de slag kunnen. 

UITVOERING

Op het afgesproken moment beginnen we met de bouw. Alles wordt ter plaatse gezaagd en geplaatst. Uw project is altijd maatwerk!

HOUTEN BUITENVERBLIJF OP MAAT

Kortlever Houtbouw staat bekend als een betrouwbare partij om uw maatwerk buitenverblijf door te laten bouwen. Een verblijf dat mooi past in de stijl van uw tuin. Ook aan duurzaamheid wordt gedacht, zodat u vele jaren zorgeloos kunt genieten. Er wordt met hoogwaardig materieel gewerkt om tot het beste resultaat te komen.

Buitenverblijf op maat

PROFESSIONELE, KLANTVRIENDELIJKE SERVICE

Samen met u doorloopt René Kortlever de stappen om tot uw ideale buitenverblijf te komen. René werkt professioneel en klantvriendelijk. Heeft oog voor detail en biedt een complete service, van ontwerp tot oplevering.